KIERI.

AVSLUTNING.
Det var svinkallt och de stod i hennes trapphus och handen blev kvar där, på hennes arm.
Och efter en stund lade hon sin hand på hans arm. Och efter ytterligare en stund lade de sina armar om varandra.
Länge stod de sedan så, i en stark och särskild värme.
De höll varandra för sig själva, det bara blev så. De visade inte sin kärlek för andra och de träffades bara korta stunder, i allting annats utkanter. Han längtade alltid efter henne. Han fick alltid för lite av henne. Det var son en hunger som bara blev större.
"Tänk om det fanns en plats", brukade hon säga, "en plats där vi kunde vara för oss själva".
"Ja tänk om det fanns en plats", brukade han svara.

and all I ever knew, only you.

Hej! Hur mår ni? Jag har nyss vaknat och ätit frukost. Mår inte alls bra idag faktiskt, jag har inte fått en blund inatt. Tror att det är mina stresshormoner som spökar i min hjärna. Känner att denna veckan gått i hundranittio, både i skolan och utanför. Jag har haft förmycket att tänka på helt enkelt.
Idag ska jag inte göra någonting alls. Har bestämt mig för att bara sitta inne och kolla på tv och bara ta det lugnt. Vad ska ni göra idag?

lite fler bilder från igår!

27 november.

Idag har jag bara strosat runt i min rödvitrandiga polarn och pyret pyjamas och bara tagit det hur lugnt som helst. Har städat lite efter igår, det låg bl.a toapapper över hela golvet, ja ni hörde rätt. Haha, det blev mycket intensiva och knäppa lekar som genomfördes igår.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men jag ska nog förmodligen ta mitt pick och pack någonstans. Eller så ska jag bara vara hemma. Funderar även starkt på att åka till farmor och farfar om ingenting annat händer och träffa min bebis. Saknar henne till tusen! Annars? Här vräker snön ner. Har inte hunnit med alls, det är ju fan vinter. Snön har ju inte kommit förrens efter jul de senaste åren om jag inte minns fel. Plus att jag blev nyss lite deppig när det gick upp för mig att hela nästa måndagspeng och lön kommer gå till julklappar. Det blir nog säkert ingenting kvar till mig i vilket fall. det är lite surt faktiskt. Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och käka lite. Puss och kram ♥

BILDER FRÅN IGÅR...

Tack för en superkväll tjejer! Ni är toppen ♥

GODNATT!

Fredagskvällen är slut och klockan är halv ett ungefär. Jag är helt slut efter att ha haft en megamysig, rolig och helt underbar kväll. Fyfan vilka bra tjejer! Imorgon ska jag försöka få tag på lite bilder eftersom att min kamera gått sönder IGEN så det blev inte alls så många bilder från min sida. Nu först och främst ska jag ta av mig ansiktet, slita av mina jeans som just nu stoppar mitt blodflöde och krypa ner i min säng. Godnatt.

I GOTTA FEELING.



Snart kommer 13 underbara tjejer hit för att fira min födelsedag. Och såhär ser jag ut i kväll! Ha en grym kväll. Puss

NEW.

gina tricot 149 kronor.
gina tricot 299 kronor.
ur & penn 69 kronor
ur & penn 29 kronor/styck
Cubus 49 kronor.

25

Vaknade, kollade ut genom fönstret och fick syn på ett vitt täcke av snö. Jag har ingenting emot snö, faktum är att jag älskar det. Det är helt klart årets mysigaste årstid. Men en sak som jag verkligen hatar är kylan!! Och jag tror verkligen inte att jag är ensam om det...
Nu sitter jag och lyssnar på Rihannas nya album, hon är riktigt grym! Samtidigt som jag städar och förbereder inför fredagskvällens festligheter. Brudarna kommer hit för att fira min födelsedag som var för ett tag sedan. Det ska bli himla kul faktiskt, precis vad jag behöver! Vi hörs lite senare, fick med mig några gobitar hem idag som jag ska visa er! Lateron...

++++++

Jag har fått några frågor angående handbollen som tydligen uppmärksammades på frågestunden. Endel vill att jag berättar lite om det och självklart kan jag göra det.

Jag började spela när jag var tio är gammal. Just då höll jag bara på med ridning och skulle precis sluta med det så jag tänkte "varför inte?". De hade precis startat upp ett lag för tjejer födda 95/94 så jag och många av mina barndomsvänner var med från start. Det kanske låter lite lökigt och säga såhär, men jag blev helt förälskad i sporten och spelet direkt. Jag hade aldrig tidigare tillhört något lag direkt, många av tjejerna hade jag känt sen jag var i dagisstorlek och det var verkligen skitkul att umgås med dem på det viset. Fotboll var aldrig och kommer aldrig att vara min grej, att rida blev bara drygt tillslut, testade dans en gång men då gick jag ut och grät efter en kvart, och en gång drog mamma med mig på gymnastik men det slutade med tårar det också, haha. Ja som ni kanske fattar så hittade jag aldrig min grej. Ingenting var så värst kul, och man kan väl säga att jag inte är den smidigaste eller vigaste människan heller.
Men handbollen kändes helt rätt. Kärleken jag kände till spelet och mitt lag var gränslös.
Vi var verkligen inte bäst, tvärt om, de första två åren gick allt åt helvete. Haha, men vi hade alltid så jävla kul ändå! Men efter det kan man väl säga att det vände ganska rejält, vi fick nya tränare och utvecklades grymt mycket. För oss tjejer i laget som var med från början så var det en underbar känsla att se alla förändringar. Motivationen till att fortsätta spela blev starkare för varje träning. Vi åkte på cup där vi till och med kom hem med en pokal, en förstaplats i B-slutspelet och för oss var det mer än vi förväntat oss. Efter det så gick seriespelet bättre än det någonsin gjort, vi var till och med uppe i toppen och fajtades med de lagen som sopat golvet med oss de första åren. Så fortsatte vi och vi var ett riktigt lag för första gången, tajtare än någonsin och motiverade som attan!
Det var först förra året som jag fick stora problem med min rygg, jag fick sätta mig på läktaren allt fler matcher och det var inte ovanligt jag kom hem från en träning gråtandes p.g.a smärtan i ryggen. Jag hade aldrig några tankar på att lägga av, även om jag blev uppmanad av doktorer att kanske överväga det, "aldrig i livet" tänkte jag varje gång. Det var först i vintras/våras som allting tog stopp totalt. Det var under skidresan tillsammans med skolan som jag skadade ryggen rejält. Efter det gick jag på kryckor i en månad eftersom jag inte kunde stödja mig på benen och jag har inte blivit helt återställd än. Så det fanns ingenting att göra än att avsluta fem år av en grym sport och säga hejdå till sjukt underbara tjejer. Just nu håller jag på med sjukgymnastik i hopp om att bli bättre och det blir jag nog. Så jag kommer nog börja spela igen så småning om.
Shit, det blev ett riktigt långt inlägg. Haha

"EGO WOMAN"

Nu ska jag gräva ner mig i denna grymma boken. Det är en fortsättning på Carolina Gynnings "ego girl" och handlar om hennes väg till toppen, alla kändisar och framför allt om Carolina själv. Jag tycker jättemycket om henne så det ska bli spännande!

JULSTÖK...

Det var här jag höll till igårkväll, därav den dåliga uppdateringen. Förlåt för det.
Det är precis som en jultradition, varje år den 23 november är vi på "julstök" som hantverksföreningen står för.
De dukar upp ett stort långbord som de fyller med olika sorter, smaker och färger av marsipan och sedan så får man bara ta hur mycket man vill. Varje år gör vi en pepparkaks figur som på bilden som är olika för varje år. I år skulle vi göra en snögubbe som ni ser. Det är verkligen supermysigt och god mat får man alltid också!

kärlek till dig.

Ett stort grattis till världens bästa Frida. Idag fyller hon femton år. Hon är helt underbar och jag älskar henne så otroligt mycket. Mycket kärlek till dig min vän!

DU ÄR STJÄRNKLAR.

Jag har fått julfeber. Mamma har bakat lussekatter, ljusen är uppe och min jullista på Spotify är fullbordad! Ååååh vad jag längtar...

JAG ÄLSKAR ER.

Jag måste nog ha universums knäppaste, onormalaste och bästa vänner.


Förlåt för dålig uppdatering! Det blev bara inte av igår, jag hade ingen tid över alls faktiskt. Men min lördag bestod först av städning vilket var mycket nödvändigt. På eftermiddagen så stack jag in till stan för att jobba lite och sen drog jag med mig dessa tre underbaringar hem. Vi åt god mat, skrattade, pratade och sedan skrattade vi lite till. Hanna fick som hon ville så vi rullade igång lite Harry Potter, usch både hon och jag har blivit helt HP beroende.
Det blev en helt sjukt bra lördag helt enkelt, så spontan. Vad gjorde ni igår?

I'm not gonna say that I'm okay.

Hej på er! Slänger in en liten lägesrapport nu innan jag ska gå och lägga mig för att sova i si sådär tio dygn? Min "chill" spotifylista får stå för kvällen och mitt lugn. Min fredag har bestått av skola som vanligt och efter det så träffade jag Sander en stund på stan. Fina vän! Resten av kvällen har fyllts av god mat, kladdkaka, musik, idol och en bit Harry Potter (orkade inte se på hela). Nej nu ska jag snooza. Puss och godnatt!

J.D

Det finns ju knappast något snyggare?

BACK IN TRACK.

Leopard - Gina Tricot (förmodligen mitt allra skönaste plagg näst efter haremsbyxorna) och mina turkosa favvisar från Ur & Penn


Igår var jag på Harry Potter premiären klädd i detta, heliga bananer vad bra den var! Precis i min smak, det var absolut ingen besvikelse. Nu är det bara att vänta tills juli då den andra delen släpps (om jag förstått det rätt).

nu tar vi en paus...

Jag ska vara ärlig mot er och säga att allting är ett rent helvete just nu. Jag behöver mina närmaste runt omkring mig. Jag varken hinner med eller orkar blogga. Detta varar kanske i några dagar nu så återkommer jag självklart! Ha det bäst, pussar och kramar till er alla.

++++++

Fyfarao vad jag längtar tills onsdag!!!!!

SVAR.

Om jag har fattat rätt så verkar du vara mycket bra kompis med Hanna. Hur känner ni varandra och hur är hon som person?
Vem är din bästavän?
Är du kär?
om du gick heta vad du ville vad skulle du heta då?:)
vad skulle du vilja heta om du va kille?
vem är din förebild?:)
vilken kändis skulle du vilja träffa?:)
är du oskuld?
Vem är den största inspirationskällan bland dina vänner?
Om jag har förstått det rätt så bor du på landet va? Hur är det? Hade du hellre bott i stan eller i ett villaområde? Kram
Har du bestämt vilken linje du ska gå?
är du kär?
varför bloggar du?
vilka bloggar läser du? :)
Favorit sysselsättning?
Har du pojkvän?
vad faller du för hos killar?
vad vill du jobba med när du blir stor?
vad fick dig att börja blogga?
hur många läsare har du?
går du i någon sport?
favoritämne i skolan?
favoritdjur?
favoritgodis?
jag tycker du är jävulskt snygg och läser din blogg ofta!
favorit färg ?
favortit maträtt ?
har du fått ett brustet hjärta ?
EN VÄLDIGT GO BLOGG ! !
Om jag har fattat rätt så verkar du vara mycket bra kompis med Hanna. Hur känner ni varandra och hur är hon som person?
Vad kul att du frågar om henne! Hon är underbar, minst sagt. Vi har känt varandra i ungefär tre år nu. Vi började snacka på bilddagboken, msn först när vi gick i sexan. Efter det började vi i parallellklass och nu går vi i samma klass! Hon är en av mina absolut bästavänner och jag älskar henne sjukt mycket. Hon är helt fantastisk!

Vem är din bästavän?
Jag har inte en bästavän, jag har Hanna och Jenna.

Är du kär?
Jag vet inte riktigt om jag ska kalla det att vara kär, men lite kanske?

Om du gick heta vad du ville vad skulle du heta då?:)
Ingen aning alls. Men jag tycker att Michelle och Mirabell är sjukt fina namn.

Vad skulle du vilja heta om du va kille?
Alexis eller Oscar

Vem är din förebild?:)
Ärligt talat så har jag suttit och klurat på detta i flera timmar och jag kommer inte på vem som är min förebild. Jag skulle vilja säga att endel bloggare är som mina "förebilder", som t.ex. Lisaplace och Felicia. Det är mycket därifrån jag får inspiration osv.

Vilken kändis skulle du vilja träffa?:)
Johnny Depp, utan tvekan!

är du oskuld?
Ja det är jag.

Vem är den största inspirationskällan bland dina vänner?
Det måste vara Thilda och Lisa, dom har sjukt fin klädstil. Så grymt snygga!

Om jag har förstått det rätt så bor du på landet va? Hur är det? Hade du hellre bott i stan eller i ett villaområde? Kram
Ja det gör jag och jag älskar det. Det kanske är svårt att förstå för vissa men miljön och friheten att i stort sett kunna göra vad man vill är oslagbart. Den enda haken är ju avståndet men det är ett problem som vi/jag löser på ett bra sätt. Om jag skulle välja mellan ett villaområde och  där jag bor nu så föredrar jag att vara bonne. Haha ;)

Har du bestämt vilken linje du ska gå?
Jag har inte en blekaste aning egentligen, men jag är väl lite inne på Ekonomi programmet. Vi får se!

Varför bloggar du?
Jag tycker om grejen att dela med mig om mina vardagar, mina texter och bilder. Det är kul att kunna gå tillbaka till alla gamla inlägg och minnas vad man gjort och vad man inte gjorde. Plus att det är ett sätt för mig att skriva av mig och koppla av på olika vis.

Vilka bloggar läser du? :)
De bloggar som jag läser mest är Felicia, Lisaplace, och Emmylinnea.

Favorit sysselsättning?
Att umgås med mina oslagbara vänner. Eller att sitta hemma med en kopp te och käka choklad, hehe.

Har du pojkvän?
Nej det har jag inte.

Vad faller du för hos killar?
Det spelar ingen roll om en kille är hur snygg som helst, om han inte har personligheten och charmen så är han ingenting för mig. Om han ska vara där, då ska han vara där på riktigt. Så det är det jag faller för, är en kille som bryr sig och har personligheten.

Vad vill du jobba med när du blir stor?
Jag vill bli arkitekt eller så vill jag jobba med mode. Någonting kreativt.

Vad fick dig att börja blogga?
Från början var det mest en spännande grej och jag tycker om att läsa andra bloggar. Och nu tycker jag att det är superkul!

Hur många läsare har du?
Lite olika, men runt 60-100 varje dag.

Går du i någon sport?
Jag spelade handboll och jag älskade/älskar det men jag fick sluta eftersom jag har en skada i min rygg som har påverkat mig otroligt mycket. Grymt tråkigt.

Favoritämne i skolan?
Idrott, Samhällskunskap och Hemkunskap.

Favoritdjur?
Apor helt klart!

Favoritgodis? Jag tycker du är jävulskt snygg och läser din blogg ofta!
CHOKLAD!!!! Helt klart och tack så mycket sötnos! :)

Favorit färg?
Rosa och Grönt

Favortit maträtt?
Asiatiskt och Sushi

Har du fått ett brustet hjärta ?
EN VÄLDIGT GO BLOGG ! !
Ja det har jag. Och tack så mycket!

*

Bilderna får Hanna, Elina och Thilda stå för. Från igårkväll.
Nu ska jag snart duscha och göra mig iordning för kvällen. Det blir släktkalas för hela slanten. Vi ska fira mig och Pappa som också fyllt år. Det blir nog kanon! Hoppas att ni får en grym lördag allihopa. Puss!
Vill också påminna er om frågestunden här under!

FRÅGESTUND

Det är bara att tuta och köra tills jag säger stopp!

STOPP!!!!!

FRIDAY I'M IN LOVE

Jenna och jag...
Idag har vi haft "hiphop festival" i skolan, vi som går i nian har fått i grupper göra en egen raplåt om politik. Grymt kul måste jag säga! Särskilt när alla går in för det 100%, då blir det ännu bättre. Får bara hoppas på att jag får ett bra betyg nu också, men det kändes bra allting iallafall!
Nu har jag precis duschat och gjort mig iordning för kvällen. Jag ska tillbringa den hemma hos söta Elina tillsammans med de bästa. Det blir en mysig och rolig tjejkväll helt enkelt! Behöver verkligen det, vi behöver snacka av oss lite. Nej nu måste jag sticka till bussen, ha en kanonfredag! Puss

SOMETHING IN YOUR EYES

Efter skolan tog ja mig in till staden tillsammans med tjejen ovan och tre snygga brudar till. Det blev dock tyvär inga bilder på dom. Av någon anledning så var dom bara suddiga och tråkiga.
Gud jag måste verkligen hålla igen med det här fikandet. Alltid på 1344 också, inte direkt det billigaste stället.
Hur har eran tordag varit?
Just nu så sitter jag och kör igenom min "starred" playlist på Spotify, de bästa av den bästa. Snart serveras det mat. Tjo!

EGYPTEN #3


"you had angels in your hair"

Jag bara ÄLSKAR James Blunt's nya album, här är min absoluta favorit!

den tionde november.

Whaaaazzzup!!!! Vad händer och fötter? Just nu känner jag mig som en rutten gammal tant som inte sovit på fem dygn, på pricken. Så för min del så väntar sängen snart. Min onsdag har i stor del bestått av en hel del spanska och efter det en god fika på 1344 tillsammans med Ellen. Nu ska låta Spotify rulla en stund och sedan som sagt slänga mig i sängen och limma fast mitt huvud i kudden. Godnatt...

EGYPTEN #2


1 jag och alma, 2 rebecca och alma, 3 jag och alma, 4 söta lilla filippa och jag
FLER BILDER KOMMER!!!!

EGYPTEN #1










Vi mjukstartar lite med några bilder från första dagen.

 


+++++++



Hej på er! Det var ett tag sedan, snarare en vecka. Jag har precis kommit hem från ett underbart Egypten. Det har verkligen varit kanon allting. Jag har ingenting att klaga på. Så just nu sitter jag och kollar igenom facebook. Även en massa bloggar för att ta igen allting jag missat. Haha. Jag har lovat er bilder och det ska ni banne mig få! Den första delen kommer imorgon. Så håll ut! Nu ska jag sova, godnatt på er...


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG...

FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!

+ att Egypten är awesome! Vi hörs av när jag är hemma igen! En massa kärlek


when i'm gone.



Nu ska jag snart ta mitt pick & pack, och sätta mig i bilen. Kommer förmodligen att slockna direkt eftersom jag är helt slut. Bestämde mig för att hålla mig vaken så det skulle bli lättare att somna i bilen nu och på planet sedan. Njuter av tanken att jag sitter på en restaurang vid denna tiden imorgon. Helt underbart! Nu ska jag bara önska er ett härligt och roligt höstlov! Fyllt med skratt, frihet, långa sovmornar och allt det där som man längtar till. KÄRLEK!

CHICAGO.

"Everybody needs a little time away," I heard her say, "from each other."
"Even lover's need a holiday far away from each other."
Hold me now. It's hard for me to say I'm sorry. I just want you to stay.

After all that we've been through, I will make it up to you. I promise to.
And after all that's been said and done,
You're just the part of me I can't let go.

Couldn't stand to be kept away just for the day from your body.
Wouldn't wanna be swept away, far away from the one that I love.
Hold me now. It's hard for me to say I'm sorry. I just want you to know.
Hold me now. I really want to tell you I'm sorry. I could never let you go.

After all that we've been through, I will make it up to you. I promise to.
And after all that's been said and done,
You're just the part of me I can't let go.

After all that we've been through, I will make it up to you. I promise to.

You're gonna be the lucky one.


NU...


öronhänge, ur & penn

Sticker jag in till stan för att träffa mina favorittjejer! Ha en grym dag, kram.

SCONES.



Godmorgon! Jag börjar dagen med att vara överambitiös och baka scones till mig och bror min. Idag ska jag träffa mina brudar för en fika och lite skitsnack. Efter det ska jag iväg och jobba lite. Lateron..

RSS 2.0