SATURDAY NIGHT!

Det är lördag, och på måndag börjar jag i skolan igen. Så vad säger man, ikväll ska vi njuta och ha riktigt kul. Ska snart ta bussen till min älskade Hanna för att umgås med mina brudar. Vi ska ha en skön avslutning på sommarlovet helt enkelt. Efter det sover jag hos Ellen. Det finns egentligen inte mycket mer jag kan säga så jag återkommer ikväll när vi är hemma igen. Ha en trevlig lördag, puss och kram!

DAGENS.

Dagens humör: överambitiös.
Dagens mående: gött.
Dagens borde: svårt att räkna.
Dagens frisyr: flumm.
Dagens smink: inget alls.
Dagens klädsel: haremsbyxor och linne.
Dagens planer: så lite som möjligt.
Dagens vill ha: en varm famn att somna i.
Dagens fundering: mycket.
Dagens sysselsättning: o.c
Dagens beroende: choklad.
Dagens tråkigaste: women problem.
Dagens längtan: som sagt, en varm famn att somna i.

FRÅN OCH MED DU.







Det blev självklart lite shopping i Spanien också! Införskaffade även en ny hatt, två tröjor, en parfym och lite andra smycken. Toppen nöjd!


UNDERBARA SPANIEN.















SVENNEBANAN.

Ey people! Har saknat er. Ja vad ska jag säga, uppdateringen har inte varit den bästa. Har inte haft möjlighet och tid till det helt enkelt. Spanien har varit hur bra som helst, fast jag måste säga att ingenting slår karlskronas underbara skärgård och befolkning. Jag ska snart langa ut bilderna så ni ska få se alla anledningar till att älska detta land. Förövrigt så är jag ledig idag så nu sitter jag och knarkar Oskar Linnros. Det var allt för mig! Later

ADIOS!

Detta blir nog det sista inlägget innan jag sticker, jag har egentligen inte så mycket att säga. Vill bara önska er härliga dagar och massa skratt. Kommer att försöka uppdatera där borta men tillsdess så får ni som sagt ha det awesome! Bye bye


bjuder på en gammal bild från i somras, denna dag var jag nog påväg till min konfirmation! (om jag minns rätt)

@WAYNES COFFE





Igår så mötte jag upp Ellen först och tog en fika tillsammans med henne på waynes, efter det så träffade vi Hanna och Jenna. Tjocka som vi är så stack vi direkt till glassiären, glass i stora lass minst sagt! Woho, men gott är det.

Imorgon sticker jag till spanien! Haha, det ni. Och om jag har tur så hittar jag en dator där någonstans eller så får ni helt enkelt vänta tills jag kommer hem! Men kameran är laddad till 100 och därmed lovar jag er en massa bilder. Ha en grym vecka, och för er som börjar skolan...lycka till! Love Love Love

PICTURES @SAILET 2







 


PICTURES @SAILET 1










två av de bästa kvällarna/nätterna i mitt liv!



KRÄFTSKIVA.






Hello fellas! Nu är jag hemma igen och jag har haft två underbara kvällar på sailet tillsammans med alla härliga karlskroniter. Jag stannade hemma idag, så vi bankade loss med kräftskiva här hemma istället. Gott vare, som attan. Nu ska jag snart gå till kors. Bilderna och bildbomben som jag lovade er, dom kommer ut imorgon så fort jag har redigerat alla o.s.v. Hoppas allt är bra med er. Puss och kram


SAILET.

Nu är det dags för sailet 2010! Så nu ska jag snart sticka till Hanna och bosätta mig. Eftersom jag kommer att tillbringa mina nätter och min helg där. Det kommer inte att bli så mycket uppdatering nu så att ni är beredda på det men när jag kommit hem igen kan jag lova er en stor bildbomb! Ha en bra dag och en grym helg allihopa, för det ska jag ha. Xoxo


OFF.

Nu ska jag bokstavligen "turn my brain OFF", jag ska leta upp den största tröjan jag kan hitta och slänga på mig dom mjukaste brallorna jag har. Efter det ska jag lägga mig i min nybäddade säng och ha ett egen O.C maraton. Jag kan knappt vänta så nu jag ska springa upp på övervåningen! Later


PS.
jag ska ändra om lite i bloggen, skapa en ny design. Skulle gärna vilja ha er hjälp med lite ideér, så bara släng in en kommentar och hjälp mig så är ni snälla! DS.


MINA TVÅ DAGAR I BILDER.


Tisdags: Vi tog oss en god lunch på "royal thai", gott som attan!


Mina favorittjejer! Efter lunchen tog vi en repa på stan och efter det toppade vi dagen med bio. Jag älskar er


Igår: Ellen och Frida kom på besök runt fyra. Vi hade det grymt kul som vanligt.


Geeks!


Karate Kid.


Jag tycker om dig.


Så kan det gå.


SKULLE KLARA VAD SOM HELST, SKULLE ALDRIG SÄGA NEJ.



Sitter och knarkar Lars Winnerbäck och själv så tycker inte jag att det är något fel med det.

20100808

Nu har jag precis kommit in efter att ha suttit ute på balkongen med en kopp varm choklad och bara funderat på livets stora frågor. Efter att ha suttit där i en timme och tittat ut på regnet, så insåg jag att sommaren snart är slut och att hösten snart är här. Tänk att det kan gå så fort, jag fattar ingenting. Det känns som igår när jag stod på skolavslutningsdagen och grät för att niorna skulle lämna oss för att börja vandra den nya vägen på gymnasiet. Det känns som igår när jag satt i hästhagen tillsammans med mina underbara, skratten och sångerna klingar fortfarande skönt i mitt huvud. Jag hör fortfarande jenna och hanna när dom sitter i min badtunna, jag hör fortfarande våra skratt. Bilderna från alla härliga soliga dagar/kvällar på långö dyker upp i mitt huvud och det är svårt att sluta le. Jag känner fortfarande doften av din parfym, jag känner fortfarande dina mjuka armar runt mig.
Jag minns konfirmationen, jag minns öland, göteborg, hanna och jenna, kvällarna hos philip, musiken, maten och doften av nygrillat kött.

Tänk att en sommar, några månader kan förändra så mycket. Skapa så många nya band och att det kan skapa så mycket skit. Nu om två veckor börjar jag i nian och minnet från (än så länge) den bästa sommaren i mitt liv ska jag minnas länge. Men än är den inte slut, vi ska inte deppa ihop totalt. Vi får inte glömma det som kommer, det bästa på hela sommaren, sailet, en folkfest som vi ska snacka om länge!


VI SKA DANSA POLKA!



Tråkiga foton, tråkig dag. Ja, såhär ser mitt liv ut för stunden! Hyfsat drygt. Xoxo


BILLIONAIRE.






foto: jag

Ni är luften jag andas.


01:30 ZOOMBIETIME


jag, ellen och martina.


dance dance dance!


glada tjejer!


hanna och thilda.

innan jag går och lägger mig så tänkte jag att jag kunde slänga ut lite bilder från i fredags! ni kommer att få se resten av kvällen imorgon när jag vaknat till liv igen (det tog ungefär fem minuter att skriva dessa två meningar för jag känner mig som en levande zoombie just nu, megatrött och ja denna parantes blev mycket lång)
nu säger jag godnatt innan jag skriver något totalt olämpligt. Goodnight people!


EN NY FAVORIT.







REAL.




Hur glad blir man inte när man kikar in på sin bästaväns blogg och får se detta. Hela jag blir helt energisk och jag vill bara skrika högt av lycka. Jag älskar er något obeskrivligt mycket, ni är så jävla bra helt enkelt!
Och inte nog med det, så har en av knäppgökarna fyllt år för några veckor sedan. Det ska vi självklart fira! Så ikväll sticker jag och några tjejer hem till Hanna för att ha en underbar kväll med en massa skratt och dans.
Later man.


ROADSTOP.

Tänke bara kika in en snabbis och önska er alla en fortsatt trevlig kväll. Själv så sitter jag hemma hos farmor och farfar just nu. Känner mig verkligen hemma här, det är verkligen det enda stället jag kan tänka fritt och slappna av. Känner mig så trygg och välkommen. Vad skulle jag göra utan dom? Vad skulle jag göra utan min kärleksfulla och goa farmor? Vad skulle jag göra utan min roliga och fantasifulla farfar? Jag älskar er.
Aja, i vilket fall. Ha en grym kväll! Peace out.


I CAN'T STOP LOVING YOU.




silver tröja från ginatricot, klocka jetset, armband h&m.

Nu sticker jag till lyckeby och träffar lite härligt folk! Efter det tar jag en tur till farmor och farfar så vi hörs imorgon. Ha en awesome kväll allihopa. Puss

BROKEN INSIDE.


foto: jag

Hello fellas! Hur är det med alla idag? Med mig är det toppen. Solen skiner. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan vidare mot stan. Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända idag, det blir nog en spännande överraskning skulle jag tro! Uppdaterar lite mer mot eftermiddagen. Så länge, ta och njut här. xoxo

FAME

Har blivit förälskad i dessa fantastiska röster! Klicka


TRUE COLORS.














SOMMARTIDER HEJHEJ!

Ville bara kika in här och säga hej! Jag lever livet i ett underbart och soligt karlskrona. Mina vänner är underbara och sommarlovet rockar! Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera o.s.v men jag har helt enkelt inte haft så mycket tid och ork över. Men nu är mitt bloggliv back on track och jag ska försöka skriva varje dag.

Nu ska jag ut och få mig i mig lite sol och förhoppningsvis bli lite brunare! FRED


RSS 2.0