THE O.C

Den här gobiten räddade min kväll! Bara ett avsnitt till sedan ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng. Har haft en grym dag, den kunde inte blivit bättre. Imorgon är det dags för skola igen och förmodligen grymma festligheter på kvällen. Hur har eran dag varit? Puss och kram

CASUAL.

tröja-esprit, tillsammans med ett par svarta jeans.



SUPRISE!

Idag firade vi Jenna! Vi överraskade henne med kladdkaka, ljus och skratt. Så min dag har spenderats tillsammans med Hanna, Jenna och Elina. Det finns inte så mycket mer jag kan säga, bara att jag är så himla tacksam för att jag har dessa tre underbara tjejerna i mitt liv. Jag älskar er så grymt mycket

YOU FOUND ME.

skinjacka-hm, halsduk-gina.

Sticker ut ett slag! Vi hörs lite senare, tjing!

MYSIGT.


Fick med mig denna hem idag! 149 kronor fattigare men förmodligen tio gånger varmare och gladare. Från Gina.

Är grymt trött och allmänt less på allting just nu. Orkar knappt lyfta ett finger. Ska bänka mig framför några avsnitt O.C nu och sedan gå till sängs... Puss och kram på er!

SPRICKOR BLEV HÅL I FASADEN.



Den här gobiten har spelats i mina öron hela kvällen! Om och om igen...

HAPPY BIRTHDAY!




Idag fyller världens bästa Jenna 15 år! Stort grattis och ett stort tack för allt du gjort och kommer att göra för mig. Du är guld. Jag älskar dig

@ SCHOOL

Sitter just nu och har SO lektion. Hyfsat drygt men jag klagar inte, haha. Matbristen är hög och vattenbristen ännu högre. Känner mig helt slut efter bara tredje lektionen. Vill bara springa till matsalen och vräka i mig all mat.
Idag ska jag även ha min första teori lektion på körskolan och jag är jättenervös. Minst sagt!  Önska mig lycka till.. Får hoppas på det bästa! Puss och kram, vi hörs ikväll.

+ att Jenna är bland det bästa jag vet. Älskar dig!

YOU GO GIRL!



Fina Frida har börjat blogga igen! Ta en titt in till världens grymmaste tjej, här. Puss på dig sötnos!

+ att jag bara älskar bilden!

LOVERS!



bilder från igår! tack ni underbara

GARDEROBS BEKYMMER.

Nu jävlar ska jag ta tag i detta och rensa min garderob. Även skapa ett bättre system, ska sluta använda golvet, skrivbordet och sängen som avdumpningsplats och garderob. Har förfärligt mycket kläder som jag aldrig använder och som är för fula att vistas i, eller för små/stora osv. Så önska mig lycka till...vi får se hur långt jag hinner innan jag ger upp. Haha, puss!

MY MÄN.


HÅNGEL KRÅNGEL.

Hello darlings! Hur mås det en fin lördag som denna? Med mig är det grymmars, hade en härlig kväll igår tillsammans med mina fina tjejer. Ni är så förfärligt bra! Puss på er.

Till mitt stora bekymmer. Min kamera har gått sönder, ja det är sant. Jag är så grymt arg och besviken på mig själv som lyckats med detta. Min älskling, jag saknar den så. Och som ni då kanske förstår så har jag ingenting att visa er. Jag tycker verkligen inte om att slänga ut ett inlägg med endast en massa text, där jag försöker förklara vad jag gjort osv. Jag vill ju visa er också. Men jag ska göra mitt bästa tills jag har luskat ut en lösning. Ni får nöja er med en hel del gamla bilder som i inlägget tidigare! Kärlek.

NÅGRA FAVORITER.

Sommaren 2010. Den bästa i hela mitt liv.












UR HUVUDET.

Allting går så fort. Det har redan gått ett halvår sedan jag träffade dig första gången, nu när det är så kallt igen så känns det som igår. Åh du var så himla blyg men ändå så glad och sprudlande. Jag blev helt såld direkt. Haha. Det var en grym känsla. En fantastisk kick.

Detta är riktigt svårt. Att veta vad som är rätt och fel. Mina tankar är splittrade och jag vet varken in eller ut. Jag blåser och far bara omkring tillsammans med höstens löv som vinden fångar och hoppas på att allting ska lösa sig till det bästa. Jag har under några månader börjat tveka mer och mer, på detta som kallas för kärlek. Jag har inte varit säker. Men det är först nu när jag sett verklighetens bild. Min bästavän har väckt mig och det går upp för mig att hon vet mer om mig själv än jag vet. Det är den där kicken jag är kär i. Men jag har vägrat inse det.


HANNA.




Gud vad jag saknar denna ungen just nu alltså! Fy skäms på henne som flygit iväg till Turkiet utan mig. Men på tisdag kommer hon hem och då är jag hel igen. Fast jag kan inte undgå tanken att det nästan är en hel vecka kvar tills dess. Appropå Hanna, lyssna!

DENNITTONDESEPTEMBER.

Det fick bli en gammal bild från arkivet. Tröjan är från HM.

Jag ber om ursäkt för mitt usla bloggande. Mitt liv är verkligen helt upp och nervänt just nu, min hjärna har inte någon övrig kapacitet till text, foto och bloggande. Men imorgon är det måndag, det innebär ny vecka, ny dag och nya möjligheter. Hoppas på att få en bra start! Annars? Min helg har varit ganska lugn, lite vänner tyvär, mycket musik och mycket familjetid. Har mest varit hemma. Det låter tråkigt jag vet, men grejen är den att ibland måste vi bara ta det lugnt och tänka på oss själva för en stund. När man väl ligger där framför teven med chipsskålen i handen eller vad man nu gillar bäst, ja då är det helt underbart! Puss på er, hoppas att ni har haft en grym vecka och jag önskar er en fortsatt trevlig söndagskväll.


BACK SOON...


bild från i somras, min konfirmation.


FRÅN OCH MED DU.

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

Från och med nu
Från och med du

Jag blir aldrig samma, från och med du
(från och med då från och med du)
från och med du
(somliga ljus brinner aldrig ut)

Står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
Från och med du, du,du,du

Jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut
och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till..

CAN I HAVE A PIECE?




.


3 FAVORITER.




"I LOVE YOU"


ALONE.

Hej alla fina! Ni blir bara fler och fler här för varje dag, och jag skulle bara vilja veta vad ni vill se här i min blogg? Hoppas ni kan kasta in en kommentar och lämna era önskingar och förslag. Tack!

Hur mår ni? Själv mår jag lite bättre, har varit sjuk nu i några dagar och detta var första dagen i skolan. Förkylningen vägrar att släppa men det är bara att gilla läget helt enkelt! Nu ska jag sätta mig framför "Bones" ett tag, har blivit helt fast i serien. Vi hörs lite senare! Puss

BACK TO BED.



Vaknade upp imorse genomförkyld och med några extra grader. Så jag har tillbringat hela min dag i sängen, min varma och mjuka säng. Tillsammans med några avsnitt O.C och Paradise Hotel. Tror även att jag har spelat igenom hela Oskar Linnros musikkarriär. Bortsett från hostan och illamåendet så har det varit ganska underbart.
Tekoppen har även används flitigt, tror att detta är min femte omgång! Haha. Hur mår ni?

AND THAT'S THE WAY IT IS.


SNEAKPEEK...



Här får ni en smygtitt på det fina fodralet mamma kom hem med i igår, kika in imorgon så kommer ni att få se resten! Har nyss kommit hem från en mysig kväll hos mina kusiner, ska snart krypa till korgs. Hoppas att ni har haft en rolig lördag och kväll. Vi hörs imorgon, sovgott!  Peace out

DANCING IN THE RAIN.



EL OTONO.



Vad hände egentligen? Igår satt jag tillsammans med Hanna i hoglandspark och myste i solen, igår var det sommar, idag får man slänga på sig den varma regnkappan. Det dröjer inte länge innan vinterkappan kryper fram. Usch nej tack! Annars? Med mig är det helt okej, ont i halsen dock men det är inget att klaga över. Ska snart ta en varm kopp te och tillsammans med det några avsnitt Grey's. I mina öron låter det helt underbart. Vad ska ni göra ikväll? Puss

TODAY!




Tröja: JC
Runt halsen: h&m
Jeans: JC
Klocka: jetset (ur&penn)
Armband: Spanien

TEA.



Blev en aning irriterad när jag var i ett desperat behov efter te, eftersom min hals är som sandpapper. Upptäckte att mitt favvote var slut, burken var rensad till topp! Så jag fick leta upp mitt "christmas tea", tyckte det kändes helt fel men sedan slog det mig att det endast är fyra månader kvar, mindre till och med. Fick mig en riktig tankeställare, helt galet!

FOREVER BROKEN.

Jag vill ha en famn att soma i. Jag vill känna dina mjuka händer knutna till mina och jag vill känna hjärtat i ditt bröst som slår lika hårt som mitt. Jag vill höra din röst, din felfria röst som klingar så underbart fint.
Jag vill höra dina vackra ord som du viskar i mitt öra.
Jag skulle finnas där, jag skulle hjälpa dig och jag skulle vara trogen.
Jag skulle säga att jag älskar dig, jag skulle känna kärlek.


ÖVERDRIVET GOTT!



För er karlskronabor! Eller för er som kommer på besök. Pasta med räkor och kräftor, oslagbart ljuvligt gott! På 1344 i Wachtmeister. Ta er en smakbit!

DET VI HAR, DET ÄR ÄKTA.





Dagen har spenderats mest med dessa två. Mina bästavänner. Vi tog en runda på stan och efter det en god middag på 1344, mycket roligt och mycket gott som vanligt. Jag älskar er!

LEOPARD.



Tjena bananaz! Hur ligger läget? Själv så är det hur bra som helst, dagen har varit super! Skolfotot är avklarat och jag hoppas inte det blev helt galet iallafall. Klämde till med ett tillgjort fint leende! Haha, varje år känner man sig lika falsk och tillgjord...Tog mig en runda in till staden tillsammans med Frida efter skolan. Hittade en superfin stickad liten sak som jag sätter upp på "vill ha" listan, vi får se om den följer med mig hem imorgon. Spännande! Nu, ska jag upp och städa mitt överdrivet stökiga rum eftersom jag får besök imorgon. Önska mig lycka till va? Later..

PEACEFUL.




Jag skulle göra allt för att få hennes lugn just nu..

THERE IS NO PLACE LIKE HOME.



 

 

 

 


WHEN LOVE TAKES OVER.


En glad tjej, taggad på idrottslektion!

Gud min skapare vad skönt med helg! Nu ska jag snart sticka på kräftsiva, det kan ju inte bli bättre.
Vi hörs ikväll sötnosar! Puss

EN FANTASTISK TJEJ!



Kika in på sötnosens nya blogg! Här

ICE CREAM.






Idag tog vi ett sista besök på glassiären! Där det serveras världens godaste och största glassar. Självklart tillsammans med mina bästavänner.

Vill be om ursäkt för min dåliga uppdatering! Jag har helt enkelt inte haft tid och ork de senaste dagarna. Skolan har varit ganska upp och ner, d.v.s nya lärare, nya människor, vänner jag inte träffat på hela lovet, nya ämnen, nytt schema och nya händelser. Men än så länge så tycker jag att allting är bra och jag tror att mitt sista år på grundskolan kommer att bli awesome! Peace out.


RSS 2.0