LOST?

Är ni vilse? Vart håller ni hus, från och med nu så hittar ni mig inte här på blogg.se längre. Nu följer ni mig här istället. Vi ses där!

++++++

Från och med nu hittar ni mig här. Byebye med blogg.se!

VI LEKER MED ELDEN.


Har nyss kommit in från en kall, fast ändå ganska mysig promenad ute i vintervädret. Samtidigt som jag njuter av tanken att jag har jullov i tre fucking veckor nu! Jag kan inte bli nöjdare. Imorgon ska jag först in till stan och jobba lite. På kvällen sticker jag till Elina och tar del av ett fullspäckat Twilight maraton. Godnatt på er!

DON'T LET ME GO.

Här får ni några gobitar från igår, hade en helgrym kväll hemma hos Frida tillsammans med en massa härligheter. Awesome!

AWESOME!

Min kamera är tillbaka och jag är såhäääääääär glad!!!! Så nu ska jag bli bättre på detta, det har vart väldigt segt nu när jag inte haft några bilder att visa. Kramkramkram

EN SAK JAG SKA GÖRA INNAN 30.

Det finns bara ett ord som har så mycket att berätta, jag vill resa. Jag kan även flika in det som en av mina ambitioner. Att resa är verkligen någonting jag ska hinna med att göra innan jag når 30 års åldern.
Att göra en tripp till Sydafrika är ett måste, sedan att besöka New York för en stund skulle inte heller sitta fel. Hel enkelt så vill jag se världen. Jag har rest ganska mycket redan i mitt liv tillsammans med familjen. Men jag vill se den på riktigt, jag vill se djur, lära känna människorna och leva utanför hotellgrindarna. Det finns verkligen så mycket att se, och livet är för kort för att vänta på sådana dagar som man säger "kommer"....

ÄLSKADE ÄNGEL.

En liten bildbomb från i lördagskvällen hemma hos Frida. Snodda av Kajset och jag hoppas innerligt att det var okej. Ni är grymma!

DETTA HAR JAG GJORT FÖR ATT GÖRA KILLEN SVARTSJUK.


Tyckte en av bilderna från i lördags var så jävla klockren! Tjejkvällar for the win.

Detta har jag gjort för att göra en kille svartsjuk...
- Pratat och skrattat med andra killar framför honom så jag var säker på att han reagerade.
- Skrivit en massa gulliga grejer med killkompisar på facebook, ni vet i deras loggar osv.
- Pratat överdrivet mycket om hur grym festen var i helgen.
- Umgåtts med mina tjejkompisar och som jag sa, tjejkvällar är det bästa. Man får tänka på annat och det
gör att han börjar undra lite varför jag skiter i att svara.

MINA AMBITIONER.

filippa k. älskar bilden
Jag har inga lätta krav på mig själv vill jag lova. Och det har jag nog aldrig haft. Ett "Godkänt" ser jag som ett misslyckande och det är en inställning som jag vill hålla vid liv faktiskt. Jag vill lyckas i mitt liv, jag vill välja ett gymnasium som tar mig till högre höjder här i livet. Jag har planer på att fortsätta plugga efter gymnasiet. Helt enkelt så vill jag ha en bra utbildning och jag vill känna att jag lyckats. Sedan är det många steg, uppoffringar och jobb som krävs för att jag ska komma dit...men det tänker jag fan ta! Nu låter det som att jag är värsta roboten som bara pluggar hela tiden men så är det helt klart inte ska ni veta. Under tiden ska jag ha roligt och göra saker som jag tycker om att göra. Jag vill verkligen brinna för det jag gör, inte sitta vid en kontor och knappra på tangenter. Jag tror att ni förstår själva poängen! Puss på er.

RAISE YOUR GLASS!

Det finns nog ingen speciell sak jag ångrar i mitt liv. Jag kan verkligen inte bara säga en. Det är helt omöjligt. Och det jag verkligen kan ångra just nu är händelser som jag inte vill ta upp här. Så jag får nog tyvär utesluta denna luckan i julkalendern...

Jag har nyss kommit hem från en superkväll hos Frida, tillsammans med några underbara brudar. Hon bjöd på julbord och en massa mys. Humöret var på topp, vi dansade, pratade, skrattade och hade det hur bra som helst. Så nu är jag megatrött, jag somnar nog förmodligen snart på tagnentbordet.
Imorgon ska jag in till stan och handla lite julklappar till min bror och sedan jobba lite. Ha det bra! Godnatt

DET HÄR SAKNAR JAG - SOMMAREN

Dagarna på Långö är nog det jag saknar allra mest. Alla mäniskor, bad, sol, värme och en hel del volleyboll.
Det blev många mysiga och roliga filmkvällar hos Philip!
Jag och Hanna lyssnade på Lasse, i ösregn men guuuud vad bra han var/är!
Det åts självklart mycket glass.
Vi firade Hanna som fyllde 15!
Vi firade också saknade Rebecca som fyllde 15!
Mina underbara vänner kom och övernattade här hemma på landet.
Sailet, underbara kvällar, en underbar helg.
Jag var på topp!

MIN FÖRSTA KÄRLEK.

Försökte hitta en passande bild men jag lyckades inte så värst bra. Vill inte avslöja allting precis. Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag ska börja. Tänkte berätta lite om just det, min första kärlek. Det var i slutet av sjuan. Fast egentligen så började det ännu tidigare. Det är ganska sjukt egentligen att allting kan vara så klart, alla minnen, alla blickar, ord, tårar och skratt. Allting är så tydligt och jag skulle kunna berätta hur mycket som helst. Det sitter kvar så starkt än. Men som sagt, jag gick i sjuan och jag var verkligen störtkär. Han gick i min klass och gör fortfarande. Anledningen till att det blev just honom är väl för att han är helt fantastisk. En bättre kille måste man leta efter helt klart och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det. Allting slutade inte precis som jag hade hoppats på. Det slutade med att jag stod utanför skolan och grät i min bästaväns famn.
Det jag är riktigt tacksam och glad för är att vi blev bra vänner, han är fortfarande en grym kille som jag tycker mycket om! Men på ett helt annat sätt. Allting är superbra helt enkelt!

++++++

Ska bokstavligen gräva ner mig i en hel drös med plugg! Så vi hörs lite senare, lucka sju är försenad eftersom jag inte hann blogga igår. Lucka åtta kommer också komma upp ikväll. Lateron...

TISDAGSRUTIN.


Ett avsnitt Desperate Housewives, två avsnitt Cougar Town, en kopp te och jag är nöjd.
Hur spenderar ni eran kväll?

MINA BÄSTAVÄNNER.

Dessa två tjejerna är en grymt stor del av mitt liv. De är utan tvekan mina allra bästavänner. Jag skulle vilja säga att vi tre egentligen är hur olika som helst och det är väl det som är så himla underbart?
Det är alltid Hanna och Jenna jag vänder mig till om det hänt något, om jag behöver gråta lite, om jag behöver skratta eller om jag bara vill prata med någon. Jag litar på dom till hundrafemtio.
Vi går just nu i samma klass och det har vi gjort i ungefär två år nu. Jag vet inte hur det kommer bli när vi börjar på gymnasiet, förmodligen så kommer vi inte välja samma inrikting eftersom det är som jag sa, vi är ändå ganska olika. Men jag vet ändå att jag kommer ha dessa två snyggingarna i mitt liv en lång tid framöver. Jag älskar er ♥

MITT DRÖM FÖRHÅLLANDE.

Egentligen så vet jag inte om någon kan slå deras kärlek. Men i mina drömmar så är det precis så, bortsett från alla intriger, bråk och hat det vill säga. Haha. Men just principen att de inte kan hålla sig borta från varandra. Att viljan och spänningen är så stark att de inte ens kan titta på varandra utan att slänga sig i varandras armar.
Kärlek handlar framför allt om att älska varandra till toppen av mount everest, att ha världens bästa vänskap och sist men inte minst att lita på varandra till 100 %. Jag vill kunna berätta allt för honom, skratta med honom, resa med honom och vara helt spontan tillsammans med honom. Jag vill känna mig trygg att säga vad jag känner för och precis vad jag tänker.
En annan sak är att vi ska kunna ge varandra space. Även om man älskar varandra så ska man inte behöva vara tillsammans dygnet runt veckorna långa. Jag vill kunna sakna honom lite också.
Jag kan sitta här i flera timmar. Men jag tror detta räcker ändå, ♥

I'M OKAY.

Det har blivit lite struligt med julkalendern, jag har hamnat en dag back. Men nu har jag fixat det tillslut. Anledningen till att det endast blev 10 faktapunkter och ingen bild är för att min kamera är sönder. Jag är bara sådär överdrivet less på allting nu för tiden.
Nu ska jag ta mig en kopp te och efter det fixa lite käk. Lucka sex kommer upp ikväll också så kika in igen om en stund! Puss

10 FAKTAPUNKTER OM MIG.

-Jag kan alla repliker i twilight filmerna, helt besatt.
-Jag tror på kärlek vid första ögonkastet.
-När jag äter banan så äter jag alltid runt den först. Jag biter aldrig rakt av.
-Jag älskar killar med fett snygg klädstil.
-Jag älskar att rita och måla.
-Forrest Gump är en av mina största hjältar.
-Folk som inte känner mig kan nog uppfatta mig som ganska blyg, men när jag känner mig avslappnad med en person så babblar jag på som en galning.
-Min månadspeng räcker nästan alltid bara i tre dagar innan alla pengar är slut. Lyxfällan nästa!
-Julen är min favorittid på hela året.
-Jag kommer inte på en sista punkt.

DETTA STÖR MIG.

-Folk som låter sina söta små hundar stå utanför mattaffären i snöoväder, att dom ens har hjärta att låta dem stå där ute och skälla. Och inte minst sagt, fryser.
-Folk som är sega på att svara på sms.
-Reklam i allmänhet.
-När folk påpekar och säger till om saker som egentligen är så självklara. T..ex när mamma säger "ta jackan på dig". Nej, mamma jag hade tänkt gå ut i endast t-shirt.
-När man kommer ner till bussen och tror att man är jättesen. Sen kommer man på att det är lördagstiderna som gäller.
-När det snöar och blåser samtidigt
-En annan sak jag stör mig på är människor med kassa headset, när dom lyssnar på musik så hörs det över hela bussen. Hallå....sänk eller stäng av din skitmusik.
-Killar som skickar ett sms och sedan sisådär fem till och frågar varför man inte svarar. Ibland orkar man bara helt enkelt inte.
-När jag "träffar" någon på stan som jag känner halvbra, och man inte vet om man ska säga hej eller inte.

-Folk som lämnar halva lunchen utanför tallriken när de går.

CITYLIGHTS.

Några random bilder från Egypten.

Hej på er! Jag är verkligen så sjukt trött så jag ska nog snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag nog in till stan och shoppa lite julklappar. Och på kvällen blir det pardey! Så jag ser inga problem med att sova nu och invänta lördagen. Godnatt på er!

EN ROLIG KVÄLL.

Lucka tre innebär att jag ska berätta om "en rolig kväll" och det är vad jag ska göra nu.
Det var i somras när mina underbara vänner övernattade här hemma hos mig. Det har blivit som en liten tradition att vi "sover" uppe på ett stort loft här hemma. Vi laddar upp med madrasser, kuddar, filmer, musik, god mat, onyttigheter och en massa kul. Det brukar aldrig bli så mycket sömn, för det mesta så går vi runt på de smala landsvägarna här hemma omkring och är allmänt störda. Dessa människorna framförallt är oslagbara så det blir aldrig tyst eller tråkigt i en sekund. En mycket rolig kväll som jag hoppas att vi gör om.

MIN FÖRSTA KYSS.

Nu öppnar vi lucka två i julkalendern, kika ner två inlägg så ser ni vad som kommer att komma imorgon!
Om jag ska bortse från lågstadiet. Ni vet, då man var tillsammans med fyra stycken på en gång. Lite pussar blev det då och då, någonting som vi brukar skratta åt idag si sådär fem år senare. Och när allting med "kärlek" var nytt, spännande och man lekte ryska posten. Haha, nostalgi eller vad?
Ja, om vi ska bortse från det. Så var det sommar, det var verkligen ingenting seriöst med den killen alls så jag har inga speciella minnen från det. Visst var det lite pirr i magen men eftersom det inte var några känslor inblandade så är det ingenting jag ser tillbaka på och "saknar". Det är nog allting jag vill berätta, även om det inte finns så mycket mer att säga...

OM MIG.

Folk kallar mig Beata, och det är precis så vi ska ha det. Jag föddes i örlogsstaden Karlskrona för ganska exakt femton år sedan. Sedan dess har jag bott ute på landet tillsammans med min familj som består av mamma, pappa och bror. Jag skulle beskriva mig som en mycket glad och ibland lite halvgalen tjej. Min huvud fylls ständigt med ideér, tankar och åsiker som för det mesta kan innefatta vad som helst. För det mesta så vill jag bara skrika ut allting på en gång.
Jag är väl som alla andra femtonåringar just nu, för det mesta ganska förvirrad och vet inte alls vad jag vill göra med livet. Mina vänner är det värdefullaste jag har, eftersom som är så jävla överdrivet bra! Jag är grymt intresserad av mode, kläder, smycken, skönhet och hår. Det finns mycket jag brinner för och som jag vill hålla på med framöver också. Bl.a att resa, det är någonting jag uppskattar otroligt mycket och som jag haft turen att få uppleva många gånger. Mitt drömresemål sätter kursen mot Sydafrika. Djuren, klimatet, kulturen, människorna och deras värld har alltid lockat mig. Haha, det var nog allt. Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga. Puss!

JULKALENDER, ELLER?

Hittade detta på Hannas blogg, tyckte det var en superrolig idé och jag hoppas att ni också tycker det. Det kommer att gå till så att dag 1 (första december) som är idag ska jag "presentera mig själv", dag 2 så kommer jag berätta om min första kyss osv. Så kommer jag hålla på fram till julafton som det idag är 24 dagar kvar till. Deni!

Som ni kanske förstår så har min uppdatering inte varit den bästa och jag kan inte göra annat än att skylla på skolan. Usch, jag sliter snart av mig mitt egna hår pågrund av all stress. Allting ska vara klart innan jullovet, och då menar jag verkligen allting! Detta gör att bloggen hamnar lite åt sidan dessvärre. Men jag ska göra mitt bästa. Haha, så nu ska jag återgå till plugget och lucka ett kommer jag öppna om en stund.


Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande

Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Min första kärlek
Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Detta ångrar jag
Dag 12 – Mina ambitioner
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Min nuvarande kärlek


RSS 2.0